Zsengezsálya - Utolsó kommentek
blfr6@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/07/05/pisztrangfile_barackos-avokados_salataval/full_commentlist/1#c37396570
Válasz erre: Pisztrángfilé barackos-avokádós salátával
2019-07-11T09:13:10+02:00
2019-07-11T09:13:10+02:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Klassz recept, de minek bele az édes? A barackot kihagynám belőle.
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/04/09/tejszines_tokfozelek_fasirtgolyoval/full_commentlist/1#c37044417
Válasz erre: Tejszínes tökfőzelék fasírtgolyóval
2019-04-10T22:50:21+02:00
2019-04-10T22:50:21+02:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2019/04/09/tejszines_tokfozelek_fasirtgolyoval?full_commentlist=1#c37043745" class="reply_nick_557316" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37043745 );">@perszy</a>: a fent leírt sem komplikált :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/04/09/tejszines_tokfozelek_fasirtgolyoval/full_commentlist/1#c37043745
Válasz erre: Tejszínes tökfőzelék fasírtgolyóval
2019-04-10T22:49:02+02:00
2019-04-10T22:49:02+02:00
perszy
http://blog.hu/user/557316
Túl komplikálod. <br />
Zsir, hagyma, paprika, paradicsom.<br />
Gyalult tök, kapor. Meg fűszerek. Utána 25% tejföl, liszt nélkül. Ennyi.
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai/full_commentlist/1#c36937329
Válasz erre: Huevos rancheros
2019-03-23T14:18:46+01:00
2019-03-23T14:18:46+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai?full_commentlist=1#c36937297" class="reply_nick_1308549" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36937297 );">@ételizésítő</a>: Sajnos akkor az interneten is rossz infók vannak fent :( Igazából engem maga az étel fogott meg, a neve nem igazán. Köszönöm a visszajelzésed, javítani fogom :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai/full_commentlist/1#c36937297
Válasz erre: Huevos rancheros
2019-03-23T14:15:36+01:00
2019-03-23T14:15:36+01:00
ételizésítő
http://blog.hu/user/1308549
Igazából az huevos rancheros azt jelenti, hogy tanyasi tojás.<br />
A farmerek tojásai úgy hangzana, hogy huevos DE rancheros.<br />
<br />
Van az a régi mondás, hogy aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul. Más nyelvekre is érvényes.
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai/full_commentlist/1#c36936915
Válasz erre: Huevos rancheros
2019-03-23T11:50:34+01:00
2019-03-23T11:50:34+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai?full_commentlist=1#c36936625" class="reply_nick_1039638" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36936625 );">@Willkommenskultur</a>: ez egy igen hasznos tipp volt, koszonom..ja nem<br />
Valoban finom az emlitett reggeli, csak az más, ez is más..egy tipp, amit lehet szivesen kiprobal valaki
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai/full_commentlist/1#c36936789
Válasz erre: Huevos rancheros
2019-03-23T11:26:28+01:00
2019-03-23T11:26:28+01:00
kutyás majmok (törölt)
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai?full_commentlist=1#c36936625" class="reply_nick_1039638" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36936625 );">@Willkommenskultur</a>: "ugy lehet meg jobb, hogy a tortilla lapot, rukkolat, babot kihajitod belole"<br />
<br />
Bueno cabron, pero así se llama "huevos de gringo"...<br />
<br />
"Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg."<br />
<br />
Gracias.
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/03/22/huevos_rancheres_avagy_a_farmerek_tojasai/full_commentlist/1#c36936625
Válasz erre: Huevos rancheros
2019-03-23T10:12:17+01:00
2019-03-23T10:12:17+01:00
Willkommenskultur
http://blog.hu/user/1039638
Ez egy jo kaja, ugy lehet meg jobb, hogy a tortilla lapot, rukkolat, babot kihajitod belole, es szalonnat vagsz bele, hagymat meg paprikat. Es kenyerrel, mit kenyerrel piritossal kell tolni.
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/02/01/matcha_teas_makos_keksz/full_commentlist/1#c36662586
Válasz erre: Matcha teás - mákos keksz
2019-02-04T09:39:44+01:00
2019-02-04T09:39:44+01:00
tarhosemese
http://blog.hu/user/998384
Imádás...
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/01/24/edesburgonya_kremleves_chilis_sult_paradicsommal/full_commentlist/1#c36602832
Válasz erre: Édesburgonya krémleves chilis sült paradicsommal
2019-01-27T16:50:54+01:00
2019-01-27T16:50:54+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2019/01/24/edesburgonya_kremleves_chilis_sult_paradicsommal?full_commentlist=1#c36595060" class="reply_nick_1084792" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36595060 );">@Ugyan Nemár</a>: Köszönöm, hogy kipróbáltad és örülök, hogy ízlett! :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/01/24/edesburgonya_kremleves_chilis_sult_paradicsommal/full_commentlist/1#c36595060
Válasz erre: Édesburgonya krémleves chilis sült paradicsommal
2019-01-27T14:54:16+01:00
2019-01-27T14:54:16+01:00
Ugyan Nemár
http://blog.hu/user/1084792
@modus vivendi2: <br />
Én kipróbáltam a receptet, tényleg finom! Köszi a poszterek!<br />
A válogatós 2 éves fiam is megette.<br />
Ez most komoly, hogy te az édesburgonyát mikrózod? A tojást is mikróban főzöd? :D
https://zsengezsalya.blog.hu/2019/01/24/edesburgonya_kremleves_chilis_sult_paradicsommal/full_commentlist/1#c36591276
Válasz erre: Édesburgonya krémleves chilis sült paradicsommal
2019-01-25T13:43:43+01:00
2019-01-25T13:43:43+01:00
modus vivendi2
http://blog.hu/user/1354574
Ugyanez a végeredmény sokkal gyorsabban is előállíható, pl. amíg a leírtakat dinszteled,az édesburgonyát sűsd meg a mikróba (ezotérikusok, több energiával, cirkusszal sütőben is megtehetki. Ennnek sok értelme nincs, de aki hisz benne süsse így)<br />
Ha batáta helyett, a kevésbé divatos sütőtököt használod, akkor a fele pénzt megspórolhatod, az ízvilág azonos, vagy erősen hasonló lesz, a vitamin, és ásványi anyag tartalom pedig változatosabb és több
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval/full_commentlist/1#c36447812
Válasz erre: Avokádó krémleves chilis garnélával
2019-01-05T12:55:20+01:00
2019-01-05T12:55:20+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval?full_commentlist=1#c36435076" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36435076 );">@Attilajukkaja</a>: ma is tanultam valamit, köszönöm :)<br />
Én még nem tapasztaltam.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval/full_commentlist/1#c36435076
Válasz erre: Avokádó krémleves chilis garnélával
2019-01-03T22:16:24+01:00
2019-01-03T22:16:24+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Utánaolvastam, és egyesek azt mondják, hogy az avokádó a főzéskor megkeseredik. De ha te ezt nem tapasztaltad, akkor jó. :o)<br />
<a rel="nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=efE8LiA141Q">www.youtube.com/watch?v=efE8LiA141Q</a>
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval/full_commentlist/1#c36428420
Válasz erre: Avokádó krémleves chilis garnélával
2019-01-02T16:20:40+01:00
2019-01-02T16:20:40+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval?full_commentlist=1#c36427932" class="reply_nick_1366946" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36427932 );">@Palotás Tímea</a>: <br />
Igazad van, egy próbát megér. :o)<br />
Sajnos már nem emlékszem, hogy miért nem javasolják megfőzni az avokádót, ... csak ennyi maradt meg bennem.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval/full_commentlist/1#c36427932
Válasz erre: Avokádó krémleves chilis garnélával
2019-01-02T14:59:49+01:00
2019-01-02T14:59:49+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval?full_commentlist=1#c36421632" class="reply_nick_53310" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36421632 );">@Attilajukkaja</a>: BUÉK! :)<br />
Én még nem hallottam. Szerintem egy próbát megér. Többször készítettem már, eddig mindenkinek ízlett. Tény, hogy nem egy 7köznapi leves, de szerintem nagyon finom :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/06/22/avokado_kremleves_chilis_garnelaval/full_commentlist/1#c36421632
Válasz erre: Avokádó krémleves chilis garnélával
2019-01-02T14:57:12+01:00
2019-01-02T14:57:12+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
BÚÉK, kedves blogger!<br />
Szoktalak olvasni.<br />
Érdekes recept, de én úgy tudtam, hogy az avokádót nem szabad főzni.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/22/kacsazsirban_sult_libamaj/full_commentlist/1#c36187066
Válasz erre: Kacsazsírban sült Libamáj
2018-11-24T09:21:17+01:00
2018-11-24T09:21:17+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
Hájjal az igazi az biztos, de ritkán kapok, ezért szoktam a kacszsírt használni. <br />
huuuu, a finom friss tepertőt is de szeretem <3
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/22/kacsazsirban_sult_libamaj/full_commentlist/1#c36186502
Válasz erre: Kacsazsírban sült Libamáj
2018-11-24T09:18:37+01:00
2018-11-24T09:18:37+01:00
élhetetlen
http://blog.hu/user/648369
Teljesen igazad van a leosztásban, sokszor lehet enni belőle, és úgy már gazdaságos, Az már magánügy, hogy én a hízott kacsamájra vagyok vevő, mert krémesebb, és nem „rontom el” hagymákkal. Két maroknyi kacsaháj kisütve, van zsír és van töpörtyű, és a „lezsírozott” májból nálam megy a mélyhűtőbe is pár dobozka. (Ettől függetlenül a következő adaggal megvárom a januárt, mert így, karácsony előtt durván mennek fel az árak).
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/21/chilis_bab_374/full_commentlist/1#c36181390
Válasz erre: Chilis bab
2018-11-23T09:45:15+01:00
2018-11-23T09:45:15+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/21/chilis_bab_374?full_commentlist=1#c36177564" class="reply_nick_825799" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36177564 );">@martineden</a>: nem írtam, hogy MEXICOI és azt sem, hogy eredeti receptet osztok meg. Ez egy chilis bab, ahogy én készítem, ahogy én szeretem és én nem szeretem benne az oregánot. Ettem már úgyis, nem jött be. Persze, ha valaki szereti, tegyen bele. Egy recept sosem arról szól, hogy lépésről lépésre követni kell a benne leírtakat. Irányt és ötleteket mutatok. Ahogy mondani szokták, ahány ház, annyi szokás. Azért köszönöm az észrevételed! Engedj meg nekem is egy apró észrevételt! a helyesírásod hagy némi kívánni valót maga mögött :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/21/chilis_bab_374/full_commentlist/1#c36177564
Válasz erre: Chilis bab
2018-11-23T09:40:03+01:00
2018-11-23T09:40:03+01:00
martineden
http://blog.hu/user/825799
Hat nemi kivanni valot hagy maga mogott ez a recept.Kezdjjuk a fo fuszerrel,ami a mexioi csilisbab alapja(persze a csilin kivul) ugy hivjak,h oregano.Persze csilisbabnak a babfozeleket is hivhatjuk,ha tessunk bele csilit.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/05/gyuros_turos/full_commentlist/1#c36087075
Válasz erre: Gyúrós túrós
2018-11-08T08:37:19+01:00
2018-11-08T08:37:19+01:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/05/gyuros_turos?full_commentlist=1#c36084903" class="reply_nick_1204103" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 36084903 );">@Béla573</a>: Szia! Örülök, remélem kipróbálod :) Én most a Scitec vaníliás protein porát használtam, de a süti íze és állaga szempontjából teljesen mindegy, hiszen mindenki másmilyen proteint részesít előnybe.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/11/05/gyuros_turos/full_commentlist/1#c36084903
Válasz erre: Gyúrós túrós
2018-11-08T08:33:50+01:00
2018-11-08T08:33:50+01:00
Béla573
http://blog.hu/user/1204103
Szia!<br />
Tetszik a recept, egy kérdés merült fel, a 3g-os fehérjepor hány százalékos fehérjéből legyen?
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35507663
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-13T20:01:21+02:00
2018-07-13T20:01:21+02:00
Hurrá Torpedó
http://blog.hu/user/2257
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral?full_commentlist=1#c35506541" class="reply_nick_1144178" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35506541 );">@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója</a>: <br />
én is ott ettem a legjobbat. nem tudom hogy ugyanarról a helyről beszélünk e, de a város és a folyópart stimmel.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35506807
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-13T08:19:38+02:00
2018-07-13T08:19:38+02:00
lobster thermidor
http://blog.hu/user/468742
A zsákból kinyomkodás helyett megteszi az is, ha fóliába teszünk 3- 4 adaghoz szükséges húsmasszát, és ahogyan a nudlit sodorjuk, az ízlésünknek megfelelő vastagságú hurkákat formázunk belőle. Ezt a műveletet addig ismételjük, ameddig el nem fogy az előkészített alapanyag. :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35506541
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-13T05:55:42+02:00
2018-07-13T05:55:42+02:00
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral?full_commentlist=1#c35503187" class="reply_nick_35780" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35503187 );">@bikmakk</a>: Korrekt. Boszniában cevap vagy cevapi néven illették és Sarajevoban a vízparton van egy jó étterem, ott ettem a legjobbat.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35505765
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-12T21:37:19+02:00
2018-07-12T21:37:19+02:00
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll
http://blog.hu/user/1214954
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral?full_commentlist=1#c35502861" class="reply_nick_454102" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35502861 );">@nyikk</a>: Sztem a fasírtban per definitionem van zsemle vagy kenyérféle.Húsellipszoid ez, ha a húsgolyót veszem alapul. A románoknál ilyesmi a mics..
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35505167
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-12T20:44:02+02:00
2018-07-12T20:44:02+02:00
martineden
http://blog.hu/user/825799
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral?full_commentlist=1#c35502861" class="reply_nick_454102" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35502861 );">@nyikk</a>: Tehat megsem fasirt.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35503187
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-12T13:36:21+02:00
2018-07-12T13:36:21+02:00
bikmakk
http://blog.hu/user/35780
Az étel neve csevap. Kicsinyítőképzővel csevapcsics ("csevapocska"), esetleg többes számban csevapcsicsi ("csevapocskák").
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/11/csevapcsicsa_hazi_lepennyel_es_ajvarral/full_commentlist/1#c35502861
Válasz erre: Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral
2018-07-12T13:36:07+02:00
2018-07-12T13:36:07+02:00
nyikk
http://blog.hu/user/454102
Csevapcsicsi, magyaran fasirt....mondjuk a legtöbb sima fasirttol izletesebb, az teny.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184/full_commentlist/1#c35496435
Válasz erre: Sajtgolyó
2018-07-11T09:38:01+02:00
2018-07-11T09:38:01+02:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184?full_commentlist=1#c35496409" class="reply_nick_978525" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35496409 );">@Hortenz</a>: igen, ez egy fontos infó, amit én kihagytam, köszönöm :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184/full_commentlist/1#c35496409
Válasz erre: Sajtgolyó
2018-07-11T09:36:35+02:00
2018-07-11T09:36:35+02:00
Ezt nagyon régóta csinálom, tényleg egyszerű. Viszont azt megjegyezném, hogy a hozzávalók arányánál ( mennyi sajthoz mennyi tojás es liszt ) sokkal lényegesebb, hogy a sajtot kis lyukú reszelőn reszeljük le, hogy szellősebb legyen és térfogatra sokkal nagyobb, több golyó legyen. Nagylyukú reszelővel az egész kemény lesz és sokkal kevesebb.<br />
<br />
Salátára is jó feltétnek, komplett vacsora még a nagyevő fiaimnak is.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184/full_commentlist/1#c35496205
Válasz erre: Sajtgolyó
2018-07-11T08:51:04+02:00
2018-07-11T08:51:04+02:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184?full_commentlist=1#c35496181" class="reply_nick_128798" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35496181 );">@GGy</a>: Meg lehet forgatni sima morzsában is és pankó morzsában is, de anélkül is tökéletes lesz :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/09/sajtgolyo_184/full_commentlist/1#c35496181
Válasz erre: Sajtgolyó
2018-07-11T08:49:25+02:00
2018-07-11T08:49:25+02:00
GGy
http://blog.hu/user/128798
Nagyon jónak tűnik, kipróbálom!!<br />
(esetleg sütés előtt zsemlemorzsában megforgatni a golyókat?!)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel/full_commentlist/1#c35465417
Válasz erre: Répatorta citromos mascarpone krémmel
2018-07-05T07:19:43+02:00
2018-07-05T07:19:43+02:00
Ráérek
http://blog.hu/user/533311
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel?full_commentlist=1#c35465343" class="reply_nick_748327" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35465343 );">@mortullus</a>: bírom az ilyen kommenteket... :-D<br />
Te soha nem főzöl...? Akár másnap csinálhatsz egy fokhagymás-bacon-ös tésztaöntetet a maradékból. Vagy kikevered hidegen fokhagymával-borssal-snidlinggel és remek mártogatós zöldségekhez. És kábé napestig tudnám sorolni, mire tudod felhasználni.
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel/full_commentlist/1#c35465409
Válasz erre: Répatorta citromos mascarpone krémmel
2018-07-04T21:59:34+02:00
2018-07-04T21:59:34+02:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
<a href="https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel?full_commentlist=1#c35465343" class="reply_nick_748327" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35465343 );">@mortullus</a>: Semmiképp ne kend a hajadra, bár lehet vannak jótékony hatásai :) Keverj bele nyugodtan az 500 grammot, csak krémesebb lesz a süti.:)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel/full_commentlist/1#c35465403
Válasz erre: Répatorta citromos mascarpone krémmel
2018-07-04T21:58:10+02:00
2018-07-04T21:58:10+02:00
Palotás Tímea
http://blog.hu/user/1366946
Nagyon köszönöm az észrevételt. Valóban kihagytam a leírásban. Pótoltam :)
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel/full_commentlist/1#c35465343
Válasz erre: Répatorta citromos mascarpone krémmel
2018-07-04T21:57:04+02:00
2018-07-04T21:57:04+02:00
mortullus
http://blog.hu/user/748327
Nagyon szeretem az ilyen recepteket. 400 g mascarpone kell a krémbe, lehet kapni a boltban 500 g-os kiszerelésben. Mit kezdjek a maradék 100 grammal? Kenjem a hajamra?
https://zsengezsalya.blog.hu/2018/07/03/repatorta_citromos_mascarpone_kremmel/full_commentlist/1#c35465385
Válasz erre: Répatorta citromos mascarpone krémmel
2018-07-04T21:56:57+02:00
2018-07-04T21:56:57+02:00
mancur
http://blog.hu/user/1081586
Jól néz ki... sőt, nagyon szép. úgy tűnik liszt sem kell hozzá.