Édesburgonya krémleves chilis sült paradicsommal
2019. január 24. írta: Palotás Tímea

Édesburgonya krémleves chilis sült paradicsommal

vegánoknak, laktóz- és gluténérzékenyeknek, diétázóknak és mindenkinek aki szereti

Egy finom ételhez nem szükséges mindig hús. Néhány zöldségből is készíthetünk finom, tartalmas ételt. A csípős hidegben a leves és a chili is tökéletes segítség, én most édesburgonyát választottam, amit néhány szem paradicsommal gazdagítottam. Egyszerű, mégis különleges végeredmény…

Indiai vajas csirke cirok tésztával
2019. január 14. írta: Palotás Tímea

Indiai vajas csirke cirok tésztával

Foodejó kimért, konyhakész alapanyagokból főztem

Nálam a főzés és vacsora készítés általában úgy néz ki, hogy kigondolom, mit szeretnék főzni, útnak indulok valamelyik közértbe vagy hipermarketbe, ott eltöltök 1-2 órát mire mindent megvásárolok, meg persze megveszem azt is amit nem akartam, utána hazacipelem, elpakolok, hozzáfogok előkészíteni az…

Káposztaágyon sült bőrös császár
2019. január 08. írta: Palotás Tímea

Káposztaágyon sült bőrös császár

kalóriadús egytálétel a mínuszok ellen

A csípős hidegben jól jönnek a kalóriadús ételek. Szeretem az olyan ételeket, amiket csak összedobálunk egy tepsibe, bedobjuk a sütőbe és marad időnk minden másra amíg elkészül az ebéd. A karácsonyi töltött káposztából maradt meg némi apró káposztám, amit kerülgetek a hűtőben. Alapvetően a töltött…

Zöldborsó krémleves kecskesajt golyóval kolbászmártással
2019. január 03. írta: Palotás Tímea

Zöldborsó krémleves kecskesajt golyóval kolbászmártással

Brutál kombó egy levesben

Szeretem a krémleveseket. Könnyen elkészíthetőek, gyorsan megvan és rengetegféle módon lehet variálni. A zöldborsót nem csak tavasszal használom. Az a fajta zöldség, ami nagyon jól bírja a fagyasztást, így bármikor el lehet készíteni ezt a finom levest is. A lágy kecskesajt ,a fűszeres…